Festlokale i hjertet af Sjælland

Udsigt fra Orangeri

Hvis I leder efter et unikt festlokale i Roskilde eller omegn, er der mulighed for at leje Orangeriet på Kornerupgård. Til Orangeriet hører en større terrasse og der vil også være mulighed for at anvende en del af haven under festen.

Fra København tager det kun 30 minutter at køre hertil og fra Roskilde 10 minutters kørsel. Der er gode parkeringsmuligheder på gårdspladsen, også selskabsbustransport er muligt til døren.

I Orangeriet er der plads til ca. 50 personer med op til 6 rundborde med 8-9 personer pr. bord. Der er indrettet garderobe og ordnede toiletforhold. Leje af Orangeriet vil være inklusiv inventar dvs. borde, stole og service til 50 personer. Desuden er der et anretterkøkken, med ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskine. Det er muligt at leje en projektor for visning på stort lærred i Orangeriet.

I skal selv stå for catering, borddækning og pynt og I skal selv vaske op og rydde op efter festen. Lokalerne afleveres i samme stand som de modtages. Slutrengøring er inkluderet i prisen. På den måde fungerer leje af Orangeriet som et "nøglehus".

Det samlede lejebeløb for ovenstående lejeperiode er 8.500 kr og et depositum på 2.000 kr.

Har I brug for hjælp til at finde et godt lokalt catering firma kan vi henvise til vores Samarbejdspartnere

Orangeriet kan lejes i april, maj, juni, juli, august og september

Fredag fra kl. 14.00 til kl. 17.00 samt lørdag kl. 9.00 til søndag kl. 12.00.

eller

Lørdag fra kl. 14.00 til kl. 17.00 samt søndag kl. 9.00 til mandag kl. 12.00.

Kontakt os for at høre om Organgeriet er ledigt og angiv begivenhed og antal gæster.