Festlokale i hjertet af Sjælland

Udsigt fra Orangeri

Hvis I leder efter et unikt festlokale i Roskilde eller omegn, er der mulighed for at leje Orangeriet på Kornerupgård. Til Orangeriet hører en større terrasse og der vil også være mulighed for at anvende en del af haven under festen.

Fra København tager det kun 30 minutter at køre hertil og fra Roskilde 10 minutters kørsel. Der er gode parkeringsmuligheder på gårdspladsen, også bustransport er muligt til døren.

I Orangeriet er der plads til ca. 50 personer med op til 6 rundborde med 8-9 personer pr. bord. Der er indrettet garderobe og ordnede toiletforhold. Leje af Orangeriet vil være inklusiv inventar dvs. borde, stole og service til 50 personer. Desuden er der et anretter køkken, med ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskine. Der vil være en projektor og et stor lærred i Orangeriet, så der er mulighed for indslag eller andre aktiviteter.

I skal derfor kun selv stå for catering, borddækning og pynt.I skal selv rydde op efter festen, men slutrengøring er inkluderet i prisen.

Har i brug for hjælp til at finde et godt catering firma kan vi anbefale ”Restaurant Fasaneriet” se deres hjemmeside for nærmere info fasaneriet.dk

Kontakt os for at høre om Organgeriet er ledigt og book tid til en fremvisning. Tryk her for Kontakt

Opdækning ved runde borde

Bryllupsfest

Udsigt fra terrassen

Bryllupsfest

Udsigt fra Orangeri